reklama 11C

České vítězství v Gorla Minore. Kamil Papoušek byl úspěšný s mladými koňmi

ikonka

Úvod mezinárodního parkurového mítinku v italské Gorla Minore byl vydařený pro Kamila Papouška, a především pro jeho šesti a sedmileté koně. Ve vyšší věkové kategorii vyhrál s Izzabellou a obsadil i druhé místo s koněm Marvell DSH.
28.03.2024 16:41  |  Autor: Vojtěch Kroupa  |  Foto: poskytl Kamil Papoušek  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12B
Mezi šestiletými koňmi zajel úvodní soutěž Kamil Papoušek bez zaváhání v sedle Clear Casalla T a čas 66,01 stačil na třetí místo. Pro osmou příčku si dojeli Sofie Najmanová a Skyfall Dwerse Hagen. 
 
V desítce nejlepších skončila dále Laura Najmanová, jež zajela čistou jízdu spolu s Quinto-Yesse DC. Konkrétně vybojovala místo šesté. Stejnou pozici také obsadil Kamil Papoušek v hlavní čtvrteční soutěži na 145 centimetrech s valachem Officier van de Achterhoek Z po připsáním čtyř trestných bodů ve druhé fázi parkuru. 
 

Kompletní výsledky sledujte ZDE.

 



Veškerý obsah na webech Jezdci.cz, EquiTV a EquiRada je dostupný zdarma. Kvalitní materiály ovšem něco stojí a příjmy z reklamy chod redakce plně nepokryjí. Příspěvkem 100 Kč podpoříte naši autorskou tvorbu a získáte 1 měsíc členství ve fanclubu. Další podrobnosti najdete POD TÍMTO ODKAZEM.

Komunity na síti

Novinky z jezdectví a dostihů můžete sledovat i prostřednictvím našich specializovaných skupin na Facebooku! Spravujeme pro vás:

Máme rádi parkury Jezdci.cz

Máme rádi dostihy Jezdci.cz

Máme rádi drezuru Jezdci.cz

Máme rádi vozatajství Jezdci.cz

Máme rádi všestrannost Jezdci.cz

Máme rádi reining a western Jezdci.cz

Máme rádi voltiž Jezdci.cz

Máme rádi vytrvalost Jezdci.cz

Máme rádi pony sport Jezdci.cz

FB Jezdci.cz

FB Jazdci.sk

FB EquiTV.cz a EquiRadio.cz


reklama 13D

NEPŘEHLÉDNĚTE