reklama 11B

Skvělé české výkony na CSI v Linci. Opatrný skončil třetí ve Velké ceně

ikonka

Víkendové dny přinesly řadu skvělý českých výkonů při skokových závodech CSI v Linci. Nejvýraznějším z nich bylo třetí místo Aleše Opatrného v sedle Kapsona W. v Grand Prix na překážkách do 155 centimetrů.
22.04.2024 10:13  |  Autor: Lucie Spiwoková  |  Foto: Josef Malinovský - ilustrační foto  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12C

 

Český reprezentant nechyboval v základním kole ani v rozeskakování. Lepší čas než on měla jen vítězka Janne Frederike Meyer-Zimmermann na koni Messi van´t Ruytershof a druhá Jörne Sprehe s klisnou Hot Easy. Obě jezdkyně reprezentují Německo.
 
Opatrný a Kapsones předvedli formu už v páteční stopadesátce, v níž s nulou obsadili jedenáctou příčku. Kamil Papoušek na Officierovi byl šestý ve stočtyřicítce. V pátečním prvním kole EY Cupu pro jezdce do 25 let se předvedly Češky Mariana Michlíčková, Natálie Soukupová a Linda Portychová, které se po čistých jízdách seřadily na osmém až desátém místě. Linda Portychová navíc nechybovala s Larou ani v Grand Prix a obsadila osmou příčku.
 
Dařilo se i dalším jezdcům v českých barvách. Miloslav Příhoda a šestiletý Invictus de Verdoso zabodovali v túře pro mladé koně. Kamil Papoušek podával v CSIYH velmi dobré výkony se sedmiletým Marvellem DSH. V sobotním EY Cupu byla bezchybná Natálie Soukupová na hnědákovi Flachau. 
 
Všechny výsledky najdete ZDE.
 




Veškerý obsah na webech Jezdci.cz, EquiTV a EquiRada je dostupný zdarma. Kvalitní materiály ovšem něco stojí a příjmy z reklamy chod redakce plně nepokryjí. Příspěvkem 100 Kč podpoříte naši autorskou tvorbu a získáte 1 měsíc členství ve fanclubu. Další podrobnosti najdete POD TÍMTO ODKAZEM.

Komunity na síti

Novinky z jezdectví a dostihů můžete sledovat i prostřednictvím našich specializovaných skupin na Facebooku! Spravujeme pro vás:

Máme rádi parkury Jezdci.cz

Máme rádi dostihy Jezdci.cz

Máme rádi drezuru Jezdci.cz

Máme rádi vozatajství Jezdci.cz

Máme rádi všestrannost Jezdci.cz

Máme rádi reining a western Jezdci.cz

Máme rádi voltiž Jezdci.cz

Máme rádi vytrvalost Jezdci.cz

Máme rádi pony sport Jezdci.cz

FB Jezdci.cz

FB Jazdci.sk

FB EquiTV.cz a EquiRadio.cz


reklama 13C

NEPŘEHLÉDNĚTE