reklama 11A

Lars Christensson je nově trenérem seniorské reprezentace ve všestrannosti

ikonka

Výkonný výbor České jezdecké federace informoval o nově dojednané spolupráci s Larsem Christenssonem ze Švédska, který bude vykonávat funkci šéftrenéra seniorské reprezentace v disciplíně všestrannost.
24.02.2024 20:49  |  Autor: Josef Malinovský  |  Foto: Josef Malinovský (ilustrační foto)  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12D
 
„Spolupráce bude zahrnovat nejen přípravu našich reprezentantů na letošní olympijské hry, ale i další předávání dlouholetých trenérských zkušeností,“ uvedli zástupci ČJF na oficiálním webu.
 
Česká jezdecká federace také připomněla, že Lars Christensson je bývalý švédský reprezentant a v současnosti jeden z nejvýznamnějších trenérů všestrannosti v Evropě. V roce 1990 se s národním týmem umístil na 7. místě při FEI Světových jezdeckých hrách ve Stockholmu a v roce 1993 vyhrál týmové zlato na evropském mistrovství v německém Achselschwangu. Aktivně závodil až do roku 2019. 
 

Psali jsme: Miroslav Trunda: Byl bych rád, kdybych měl pro Paříž v záloze tři koně

V současné době trénuje mnoho úspěšných jezdců všestrannosti a jejich koní, a to nejen ve Švédsku, ale i v dalších zemích Evropy. „Díky působení ve Sportovních centrech mládeže ve všestrannosti při České jezdecké federaci obohacuje české jezdce o své mnohaleté zkušenosti a unikátní tréninkové metody,“ dodali představitelé ČJF v krátkém příspěvku na internetových stránkách a sociálních sítích.
 
Zdroj: ČJF



Veškerý obsah na webech Jezdci.cz, EquiTV a EquiRada je dostupný zdarma. Kvalitní materiály ovšem něco stojí a příjmy z reklamy chod redakce plně nepokryjí. Příspěvkem 100 Kč podpoříte naši autorskou tvorbu a získáte 1 měsíc členství ve fanclubu. Další podrobnosti najdete POD TÍMTO ODKAZEM.

Komunity na síti

Novinky z jezdectví a dostihů můžete sledovat i prostřednictvím našich specializovaných skupin na Facebooku! Spravujeme pro vás:

Máme rádi parkury Jezdci.cz

Máme rádi dostihy Jezdci.cz

Máme rádi drezuru Jezdci.cz

Máme rádi vozatajství Jezdci.cz

Máme rádi všestrannost Jezdci.cz

Máme rádi reining a western Jezdci.cz

Máme rádi voltiž Jezdci.cz

Máme rádi vytrvalost Jezdci.cz

Máme rádi pony sport Jezdci.cz

FB Jezdci.cz

FB Jazdci.sk

FB EquiTV.cz a EquiRadio.cz


reklama 13C

NEPŘEHLÉDNĚTE
function closepop(){ $("body").removeClass("hidescrollbar"); $("#popreklamagal").hide(); $("#popreklama").hide(); }