reklama 11C

České derby má nového partnera. Sponzorem modré stuhy je Westminster

ikonka

Letošní ročník nejprestižnějšího klasického dostihu sezóny získal nového partnera, 104. ročník Českého derby se spojí se jménem společnosti Westminster německého podnikatele v oblasti realit a také majitele úspěšné stáje Mariana Ziburskeho.
24.04.2024 10:18  |  Autor: tisková informace Chuchle Areny Praha  |  Foto: Pavla Pechmanová  |  Rubrika: Dostihy  |   FANCLUB
reklama 12C

Westminster se v posledních letech stal jednou z nejvýraznějších značek ve středoevropském turfu. Má zásadní podíl na výrazném nárůstu cen dostihů v Polsku, a jeho letošní spojení s vrcholnou klasickou zkouškou je završením několikaletých příprav spolupráce s Chuchle Arenou Praha.

Společnost Westminster významně působí v dostihovém prostředí Německa, Polska, Česka a Slovenska. Je sponzorem Velké ceny Berlína (Grosser Preis von Berlin) či klasických dostihů ve Varšavě. Tuzemské publikum dobře zná i bílo-modré barvy její stáje, které před šesti lety donesla vítězně do cíle pražské Jarní ceny klisen Lady Westminster. Loni v říjnu pak čtyřletý valach v péči dvojnásobného šampióna německých trenérů Andrease Wöhlera Westminster Night, jenž ještě jako svěřenec Václava Luky obsadil o rok dříve druhé místo ve zdejší Velké jarní ceně, triumfoval v římské Gr. 3 Premio Ribot.

Červnové České Derby však není jediným dostihem Westminsteru v Chuchle Areně. Součástí zářijového Prague Champions Day bude také bohatě dotovaný mílový dostih pro dvouleté klisny Prague Westminster Queen.




Veškerý obsah na webech Jezdci.cz, EquiTV a EquiRada je dostupný zdarma. Kvalitní materiály ovšem něco stojí a příjmy z reklamy chod redakce plně nepokryjí. Příspěvkem 100 Kč podpoříte naši autorskou tvorbu a získáte 1 měsíc členství ve fanclubu. Další podrobnosti najdete POD TÍMTO ODKAZEM.

Komunity na síti

Novinky z jezdectví a dostihů můžete sledovat i prostřednictvím našich specializovaných skupin na Facebooku! Spravujeme pro vás:

Máme rádi parkury Jezdci.cz

Máme rádi dostihy Jezdci.cz

Máme rádi drezuru Jezdci.cz

Máme rádi vozatajství Jezdci.cz

Máme rádi všestrannost Jezdci.cz

Máme rádi reining a western Jezdci.cz

Máme rádi voltiž Jezdci.cz

Máme rádi vytrvalost Jezdci.cz

Máme rádi pony sport Jezdci.cz

FB Jezdci.cz

FB Jazdci.sk

FB EquiTV.cz a EquiRadio.cz


reklama 13B

NEPŘEHLÉDNĚTE