reklama 11B

V roce 2025 obohatí domácí parkurový kalendář nový seriál Profi Jump Tour

ikonka

Pořadatelé parkurové série Amateur Jump Tour v uplynulých dnech oznámili, že od příštího roku rozšíří nabídku závodů o nový seriál nazvaný Profi Jump Tour. Předběžně bude mít pět až šest kol a ve finále se mezi jezdce rozdělí nejméně 400.000 korun.
10.05.2024 11:30  |  Autor: Josef Malinovský  |  Foto: poskytl David Russwurm, Amateur Jump Tour  |  Rubrika: Sport  |  FANCLUB  |  APLIKACE
reklama 12C
 
„Od roku 2025 budeme pořádat zcela nový seriál s názvem Profi Jump Tour. Bude se konat nezávisle na našem projektu Amateur Jump Tour. Celkem se uskuteční pět až šest kol na kolbištích v Olomouci, v pražské Chuchli, v Písku a na dalších oblíbených kolbištích,“ prozradil ve vysílání EquiRadia pořadatel závodů David Russwurm.
 
V průběhu roku budou jezdci sbírat body do žebříčků a dvacet pět nejlepších si zajistí právo startovat ve finále jednotlivých soutěží. Seriál bude rozdělen do šesti kategorií určených pro jednotlivce, jezdce do 25 let, mladší a starší juniory, čtyř až pětileté koně a šesti až sedmileté koně.
 
„Ještě letos se jezdci mohou těšit na dvě předpremiérová kola, která se uskuteční v Olomouci a v Hradištku u Sadské,“ zmínil Russwurm. Konat se budou ve dnech 31. května až 2. června, respektive od 7. do 9. června. Podrobnosti se zájemci dozví na adrese www.profijumptour.cz.
 




FANCLUB Jezdci.cz, EquiTV.cz a EquiRadia
Budoucnost našich médií je i ve Vašich rukou. Podpořte nás členstvím ve fanclubu! VÍCE ZDE...
Sociální sítě Jezdci.cz, EquiTV.cz a EquiRadia
FB Jezdci.cz FB EquiTV.cz FB Jazdci.sk
Připojte se k tematickým skupinám Jezdci.cz na sociálních sítích Facebook a WhatsApp
Skoky Facebook WhatsApp
Drezura Facebook WhatsApp
Všestrannost Facebook WhatsApp
Spřežení Facebook WhatsApp
Voltiž Facebook WhatsApp
Vytrvalost Facebook WhatsApp
Western Facebook WhatsApp
Pólo Facebook WhatsApp
Dostihy Facebook WhatsApp
Klusáci Facebook WhatsApp
Chov Facebook WhatsApp
Ostatní Facebook WhatsApp

reklama 13A

NEPŘEHLÉDNĚTE