reklama 11A

Čechům se závěr CSIO v Mannheimu vydařil. Opatrný i Papoušek byli v top 3

ikonka

Mezinárodní parkurové závody CSIO3* v německém Mannheimu pokračují až do úterka. Čeští reprezentanti se v pondělních a úterních soutěžích opakovaně probojovali na pódiová umístění. Aleš Opatrný byl ve finále Youngster Tour druhý s Donem.
07.05.2024 14:35  |  Autor: Josef Malinovský  |  Foto: poskytl Kamil Papoušek  |  Rubrika: Sport  |  FANCLUB  |  APLIKACE
reklama 12D

 
V pondělní Youngster Tour na výšce 135/140 centimetrů skončil třetí Kamil Papoušek se sedmiletou klisnou Izzabellou a Aleš Opatrný dokončil na valachovi Donovi dvaadvacátý. V úterním finále této túry však Opatrný na Donovi doslova zazářil, když parkur s překážkami vysokými 140 až 145 centimetrů dokončil bez penalizace a postoupil do rozeskakování, v němž zopakoval čistý výkon v druhém nejrychlejším čase. Dařilo se i Papouškovi na Izzabelle, jenž se také rozeskakoval o příčky nejvyšší. Čas 39,01 ho zařadil na čtvrtý řádek konečné výsledkové listiny.
 
Zmiňovaný dva jezdci nechyběli na dotovaných pozicích také v pondělní soutěži CSIO3* do 150 centimetrů. V té byl Aleš Opatrný jedenáctý v sedle Human Leaque a Kamil Papoušek se mohl ve dvojici s Vivano Blue radovat ze čtrnáctého místa. Nulu na bodovém kontě měla i Anna Kellnerová v sedle klisny Catch Me If You Can Old, ale čas 67,82 jí přisoudil devatenáctou příčku. 
 
Zmínku si zaslouží i úterní čisté jízdy Kamila Papouška v sedle hřebce Stakki Boy-KL a Miloslava Příhody na Carmanovi v soutěži do 140 centimetrů. Papoušek se umístil nakonec šestý a Příhoda dvanáctý. 
 
Program skokových soutěží v Mannheimu vrcholí odpolední Grand Prix do 160 centimetrů, které se účastní Anna Kellnerová s Hurricane D.D., Aleš Opatrný s Kapsones W, Miloslav Příhoda na Ibizovi D a Sára Vingrálková na klisně Naila v.T Merelsnest. 
 
Kompletní výsledky najdete POD TÍMTO ODKAZEM.



FANCLUB Jezdci.cz, EquiTV.cz a EquiRadia
Budoucnost našich médií je i ve Vašich rukou. Podpořte nás členstvím ve fanclubu! VÍCE ZDE...
Sociální sítě Jezdci.cz, EquiTV.cz a EquiRadia
FB Jezdci.cz FB EquiTV.cz FB Jazdci.sk
Připojte se k tematickým skupinám Jezdci.cz na sociálních sítích Facebook a WhatsApp
Skoky Facebook WhatsApp
Drezura Facebook WhatsApp
Všestrannost Facebook WhatsApp
Spřežení Facebook WhatsApp
Voltiž Facebook WhatsApp
Vytrvalost Facebook WhatsApp
Western Facebook WhatsApp
Pólo Facebook WhatsApp
Dostihy Facebook WhatsApp
Klusáci Facebook WhatsApp
Chov Facebook WhatsApp
Ostatní Facebook WhatsApp

reklama 13B

NEPŘEHLÉDNĚTE