reklama 11B

Organizovaný sport bude, ale bez diváků, řekl Prymula v Událostech ČT

ikonka

V rámci nouzového stavu, který by mohl začít v pondělí, by mělo dojít k omezení shromažďování na maximálně deset osob ve vnitřních prostorách a dvacet v exteriérech. „Profesionální sport bude moci probíhat za vyššího počtu osob,“ řekl Prymula v ČT.
29.09.2020 22:38  |  Autor: Josef Malinovský  |  Rubrika: Sport  |  
NEPŘEHLÉDNĚTE
| FANCLUB
reklama 12A
 
Jak zaznělo v úterních Událostech, komentářích České televize, opatření o shromažďování osob dopadne také na sport. 
 
„Profesionální sport bude moci probíhat za vyššího počtu osob, tam je limit 130 lidí, aby se mohla hrát první liga ve fotbale, ale bude bez diváků. Veškeré soutěže organizované svazem se budou hrát v normálním složení,“ oznámil ministr zdravotnictví Roman Prymula. Potíž prý bude mít amatérský, neorganizovaný sport – i fotbal se bude např. hrát maximálně deset na deset.
 
Znamená to tedy, že jezdecké závody i dostihy budou moci za určitých okolností moci probíhat, byť s velmi omezeným počtem účastníků. Zkušenosti z letošního jara však jasně napovídají, že organizace takových akcí je reálná. Bude tak hlavně záležet na pořadatelích, jak se s tímto omezením vypořádají. 
 
Reakce organizátorů hlavních jezdeckých událostí naplánovaných na říjen budeme průběžně zjišťovat během středy.
 
Foto Kateřina Návojová / Jezdci.cz



K odběru se přihlašte ZDE!

 

Nový Jezdecký zpravodaj vychází každý pátek a je zcela zdarma. Přímo do vašeho e-mailu vám jednou týdně doručíme to nejzajímavější z našich webů - zpravodajství napříč disciplínami, rozhovory, podcasty i videa. Už nikdy vám nic podstatného z našeho servisu neunikne!

 

Novinky z jezdectví a dostihů můžete sledovat i protřednictvím našich specializovaných skupin na Facebooku! Spravujeme pro vás:
 

Máme rádi parkury Jezdci.cz

Máme rádi dostihy Jezdci.cz

Máme rádi drezuru Jezdci.cz

Máme rádi vozatajství Jezdci.cz

Máme rádi všestrannost Jezdci.cz

Máme rádi reining a western Jezdci.cz

Máme rádi voltiž Jezdci.cz

Máme rádi vytrvalost Jezdci.cz

Máme rádi pony sport Jezdci.cz


reklama 13C

NEPŘEHLÉDNĚTE