reklama 11A

Lukáš Sojka: V Královicích připravujeme tréninky pro skoky i drezury

ikonka

Jezdecké centrum Královický dvůr, stejně jako mnohé další areály pro koně, otevírá své závodní kolbiště k individuálním tréninkům. „V sobotu a od pondělí do pátku u nás bude postaven parkur, další víkend přijde na řadu drezura,“ říká Lukáš Sojka.
16.04.2020 15:57  |  Autor: Josef Malinovský  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12D
 
Parkurové kolbiště v Královicích u Slaného bude jezdcům otevřeno poprvé v sobotu 18. dubna od 9:00 hodin. Následně bude k dispozici opět od pondělí 20. do pátku 24. dubna. Následující víkend bude k dispozici pro drezurní jezdce.
 
„Chceme vyjít vstříc také příznivcům jiných disciplín, než je parkurové skákání. V sobotu 25. a v neděli 26. dubna tak bude na venkovním kolbišti postaven drezurní obdélník. Zájemci si opět budou moci k individuálním tréninkům rezervovat konkrétní hodiny,“ upřesňuje Lukáš Sojka.
 
„Na parkuru budou skoky včetně různých profilů a dekorativní zeleně. Rezervace je možné provádět telefonicky na čísle 737 380 200, cena je 300 Kč za koně na hodinu,“ dodává Lukáš Sojka z Královického dvora.
 
Ilustrační foto archiv Královického dvora



K odběru se přihlašte ZDE!

 

Nový Jezdecký zpravodaj vychází každý pátek a je zcela zdarma. Přímo do vašeho e-mailu vám jednou týdně doručíme to nejzajímavější z našich webů - zpravodajství napříč disciplínami, rozhovory, podcasty i videa. Už nikdy vám nic podstatného z našeho servisu neunikne!

 

Novinky z jezdectví a dostihů můžete sledovat i protřednictvím našich specializovaných skupin na Facebooku! Spravujeme pro vás:
 

Máme rádi parkury Jezdci.cz

Máme rádi dostihy Jezdci.cz

Máme rádi drezuru Jezdci.cz

Máme rádi vozatajství Jezdci.cz

Máme rádi všestrannost Jezdci.cz

Máme rádi reining a western Jezdci.cz

Máme rádi voltiž Jezdci.cz

Máme rádi vytrvalost Jezdci.cz

Máme rádi pony sport Jezdci.cz


reklama 13C

NEPŘEHLÉDNĚTE