reklama 11B

Vydařený dámský den ve Slatiňanech

Slunečná srpnová sobota přivítala návštěvníky zámeckého parku Slatiňany na Dámský den konaný 10. srpna. Celodenní program byl nabitý elegancí, ušlechtilostí koní a krásou přítomných dam. Příchozí se mohli těšit na drezuru i pas de deux...
13.08.2013 00:30  |  Rubrika: Ostatní  |   FANCLUB
reklama 12C

Vítězná dvojice v pas de deux Pavla Placáková a Ivana NovákováFoto Šárka Veinhauerová

FOTOGALERIE ŠÁRKY VEINHAUEROVÉ

FOTOGALERIE IVANA KREJZY

Jako první se uskutečnila drezurní soutěž stupně L, kde se z vítězství k domácí radosti těšila Michaela Flégrová na Sacramoso Pavia VI – 17. Druhou hobby soutěží byla jízda zručnosti, kde jezdkyně se svými koňmi předvedli společnou souhru, poslušnost, rychlost a závodního ducha. Sladit tyto aspekty se nejvíce podařilo Pavle Placákové s Floridou a právem zvítězila
 
Třetí soutěží byla „Šampaňská výzva“, což znamenalo skok se šampaňským. Na start se postavily tři odvážné jezdkyně a nejméně vylito z pohárku měla Pavla Placáková a tak se znovu těšila z prvního místa. 
 
V přestávce si diváci užívali ukázku výcviku drezurního koně a zápřeh černých kladrubských koní v tandemu. Odpoledne pak příchozí shlédli další drezuru a Pas de deux. 
 
Drezurní kür zajela nejlépe Kateřina Neumannová a Solo Síria XXIX. Jako předposlední se konalo pas de deux, kde se závodilo ve dvojicích a nebylo podmínkou dámské sedlo. Na třetí výhru toho dne dosáhla Pavla Placáková, která se předvedla ve dvojici s Ivanou Novákovou s koněm Čiko. 
 
Vyvrcholením dne byla jízda elegance, kde úkolem jezdkyň bylo zaujmout odborně-laickou porotu. Po velkém napětí o jeden bod vyhrála Ivana Nováková.
 
Celý Dámský den byl pod taktovkou Ing. Karla Dvořáka a hudební atmosféru vytvářel Jan Kameník. 



reklama 13C

NEPŘEHLÉDNĚTE