reklama 11C

Amirando – nová HOP TOP Show pro veletrh EQUITANA

Přátelství, důvěra, harmonie: Amirando, nová Hop Top show pro veletrh Equitana umožní nahlédnout do hlubokého vztahu mezi člověkem a koněm. Slavnostní představení Hop Top Show bývá vrcholem show při Equitaně a garantuje nezapomenutelné zážitky...
15.02.2015 09:13  |  Rubrika: Ostatní  |   FANCLUB
reklama 12C

Ilustrační foto archiv Jezdci.cz

V březnu se opět sejde špička evropských jezdeckých show v novém programu nazvaném Amirando. pouze čtyři představení, a tím je Hop Top show tak výjimečná.

Počínaje 14. březnem diváci prožijí kombinaci dechberoucích kaskadérských kousků, barevných obrazů a poetického přátelství mezi člověkem a koněm. Jednotlivá vystoupení doprovázená hudbou a dramatickými světly představí jejich intenzivní vztah plný důvěry, ukáží jemnou komunikaci prostřednictvím sotva viditelných signálů a překvapí diváky novými a neobvyklými způsoby interakce s koňmi, ať už ze země, při tréninku ve volnosti nebo pod sedlem.

Hlavními hvězdami budou opět známé tváře z Equitany, od Lorenza (alias Létajícího Francouze), jehož kariéra začala na Equitaně před dvaceti lety, přes francouzskou drezurní jezdkyni Alizée Froment, až po nováčky jako Santi Serra ze Španělska a mnoho dalších. Přes sto koní a herců se už týdny připravuje na svá nová vystoupení.

 

Premiéra Hop Top Show 2015 proběhne v sobotu, 14. března. Další tři představení budou následovat 18., 20. a 21. března. Vstupenky lze zakoupit na www.hop-top-show.com nebo na www.equitana.com 




reklama 13A

NEPŘEHLÉDNĚTE