reklama 11B

Sancho mi ukázal, že má rezervy, říká Eliška Kovářová o CEI2* v Šamoríně

ikonka

V Šamoríně se ve dnech 4. a 5. května konaly mezinárodní vytrvalecké závody CEI Spring Classic Endurance Race. Ve dvouhvězdové obtížnosti na 120 kilometrů se dařilo Elišce Kovářové a Petrovi Jadlovskému, kteří dojeli v top 5.
06.05.2024 13:49  |  Autor: Lucie Spiwoková  |  Foto: poskytla Eliška Kovářová  |  Rubrika: Sport  |  FANCLUB  |  APLIKACE
reklama 12A

 

Eliška Kovářová sedlala v sobotní soutěži valacha Sancha of Angels Gardens. Trasu zdolala rychlostí 16,75 kilometrů v hodině a obsadila čtvrtou příčku. O jedno místo za ní pak skončil Petr Jadlovský s Fidorkou, který projel cílem jen o sekundy později.
 
Pro českou jezdkyni se Sanchem to byla premiéra na této úrovni. „Trať jsme zdolali za nadprůměrně teplého počasí. Prvních dokončených 120 kilometrů jsme strávili po boku Petra Jadlovského, o pořadí rozhodl až finish. Jsem hrdá, jak se s tím Sancho popral. Ukázal mi, že má ještě rezervy. Se čtvrtým místem jsem maximálně spokojená a chci poděkovat celému týmu za podporu,“ uvedla Eliška Kovářová.
 
CEI1* na 100 kilometrů dokončila dvojice Eliška Bernardová a Ganett, a to na 16. příčce s průměrnou rychlostí 15,94 kilometrů v hodině. 
 
Neděle pak nabídla další soutěž CEI1*, v níž dojela devátá Petra Němcová s Tra-Quencym. Trasu jela průměrnou rychlostí 15,33 kilometrů v hodině, hned za ní se umístila Martina Drásalová s Nerem de Napoli. 
 
České barvy byly vysoko v národní soutěži na 80 kilometrů. Vyhrála Věra Mynářová na koni Maximus Tee Chex, Zuzana Beranová byla druhá s Faridem a dvojice Denisa Kučerová a Aswana Ghazal obsadila páté místo.



FANCLUB Jezdci.cz, EquiTV.cz a EquiRadia
Budoucnost našich médií je i ve Vašich rukou. Podpořte nás členstvím ve fanclubu! VÍCE ZDE...
Sociální sítě Jezdci.cz, EquiTV.cz a EquiRadia
FB Jezdci.cz FB EquiTV.cz FB Jazdci.sk
Připojte se k tematickým skupinám Jezdci.cz na sociálních sítích Facebook a WhatsApp
Skoky Facebook WhatsApp
Drezura Facebook WhatsApp
Všestrannost Facebook WhatsApp
Spřežení Facebook WhatsApp
Voltiž Facebook WhatsApp
Vytrvalost Facebook WhatsApp
Western Facebook WhatsApp
Pólo Facebook WhatsApp
Dostihy Facebook WhatsApp
Klusáci Facebook WhatsApp
Chov Facebook WhatsApp
Ostatní Facebook WhatsApp

reklama 13B

NEPŘEHLÉDNĚTE