reklama 11C

Opatrný při Grand Prix v Mannheimu jednou chyboval. Skončil devatenáctý

ikonka

Vrcholem týdenního mítinku CSIO3* v německém Mannheimu byla úterní Grand Prix s výškou překážek 160 centimetrů. Kvalifikovala se do ní čtveřice Čechů, z nichž nejlepší výkon předvedl Aleš Opatrný v sedle devítiletého hřebce Kapsones W.
07.05.2024 21:47  |  Autor: Josef Malinovský  |  Foto: poskytla Markéta Šveňková  |  Rubrika: Sport  |  FANCLUB  |  APLIKACE
reklama 12B

 
Opatrný na Kapsonesovi v základní části hlavní soutěže jednou chyboval. Čas 84,67 nepatřil mezi ty nejrychlejší, a tak se tato dvojice zařadila na devatenáctou příčku konečného pořadí. 
 
Devět trestných bodů za jedno zaváhání a překročení času dovezl do cíle Miloslav Příhoda v sedle jedenáctiletého valacha Ibiza D, patřila mu tak třicátá pozice. Hned za ním se umístila Anna Kellnerová, ta inkasovala na dvanáctiletém valachovi Hurricane D.D. dvanáct trestných bodů za tři shození. 
 
Poslední z kvarteta českých reprezentantů byla Sára Vingrálková, která do Velké ceny nastoupila s klisnou Naila v.T Merelsnest. Ke dvanácti trestným bodům připočítávala ještě dalších šest za překročení stanoveného času a v celkových součtech jí patřilo třicáté deváté místo. 
 
V elitní desítce skončilo hned osm domácích jezdců. Vítězem se stal Richard Vogel na valachovi Cydello. Druhý řádek výsledkové listiny patřil Christianovi Kukukovi na klisně Nice Van't Zorgvliet. Třetí byla Wilma Hellström ze Švédska na klisně Cicci BJN. Kompletní výsledky najdete POD TÍMTO ODKAZEM.
 



FANCLUB Jezdci.cz, EquiTV.cz a EquiRadia
Budoucnost našich médií je i ve Vašich rukou. Podpořte nás členstvím ve fanclubu! VÍCE ZDE...
Sociální sítě Jezdci.cz, EquiTV.cz a EquiRadia
FB Jezdci.cz FB EquiTV.cz FB Jazdci.sk
Připojte se k tematickým skupinám Jezdci.cz na sociálních sítích Facebook a WhatsApp
Skoky Facebook WhatsApp
Drezura Facebook WhatsApp
Všestrannost Facebook WhatsApp
Spřežení Facebook WhatsApp
Voltiž Facebook WhatsApp
Vytrvalost Facebook WhatsApp
Western Facebook WhatsApp
Pólo Facebook WhatsApp
Dostihy Facebook WhatsApp
Klusáci Facebook WhatsApp
Chov Facebook WhatsApp
Ostatní Facebook WhatsApp

reklama 13C

NEPŘEHLÉDNĚTE

Otravný hmyz už je tu! Ochraňte vašeho koně novou maskou, kterou nyní můžete koupit v Equiservisu ve slevě! Akce platí také na zlevněné produkty.

reklama