reklama 11B

Čeští paradrezuristé startovali v Mannheimu. Konkurence na ně byla silná

ikonka

Důležité mezinárodní závody CPEDI3* v Mannheimu absolvovali tři čeští paradrezurní jezdci, kteří jsou mezi uchazeči o účast na paralympijské hry v Paříži. I když se každému podařilo zajet alespoň jeden výsledek nad 65 %, velký úspěch nezaznamenali.
07.05.2024 15:27  |  Autor: Josef Malinovský  |  Foto: poskytla Anastasja Vištalová  |  Rubrika: Sport  |  FANCLUB  |  APLIKACE
reklama 12A
 
V sobotním Grand Prix Testu A v Grade I skončili Češi na posledních třech příčkách. Devátá byla Kristýna Rudolfová na valachovi Belfast, jež obdržela 66,667 %, desátá Anastasja Vištalová s klisnou First love, jejíž výsledek byl 65,695 % a jedenáctý Vladimír Votřel od rozhodčích obdržel na valachovi Ruby Beatle 62,569 %.
 
Pondělní Grand Prix Test B vyšel nejlépe Vištalové, která s hodnocením 67,986 % dokončila jako osmá v pořadí a mohla se tak po zprůměrování známek radovat z postupu do úterní volné sestavy pro osm nejlepších dvojic. Devátý Votřel obdržel tentokrát 65,139 %, a tak i on dosáhl na hodnotu potvrzovacího výsledku (tzv. MER), byť z hlediska účasti na letošní paralympiádě pro něj nebylo dosažení této mety klíčové. Rudolfová dokončila jedenáctá s 60,208 %.
 
Ani v závěrečném küru se Anastasje Vištalové nepodařilo s First love pokořit hranici 70 %, byť k tomu měla velmi blízko, jelikož výsledné skóre bylo 69,856 %. Kompletní výsledky najdete POD TÍMTO ODKAZEM.



FANCLUB Jezdci.cz, EquiTV.cz a EquiRadia
Budoucnost našich médií je i ve Vašich rukou. Podpořte nás členstvím ve fanclubu! VÍCE ZDE...
Sociální sítě Jezdci.cz, EquiTV.cz a EquiRadia
FB Jezdci.cz FB EquiTV.cz FB Jazdci.sk
Připojte se k tematickým skupinám Jezdci.cz na sociálních sítích Facebook a WhatsApp
Skoky Facebook WhatsApp
Drezura Facebook WhatsApp
Všestrannost Facebook WhatsApp
Spřežení Facebook WhatsApp
Voltiž Facebook WhatsApp
Vytrvalost Facebook WhatsApp
Western Facebook WhatsApp
Pólo Facebook WhatsApp
Dostihy Facebook WhatsApp
Klusáci Facebook WhatsApp
Chov Facebook WhatsApp
Ostatní Facebook WhatsApp

reklama 13C

NEPŘEHLÉDNĚTE